top of page
Etsi
  • Writer's picturekaroliinasusa

Urban Design | Sea container Concept - B&B MANTTELI

Päivitetty: 15. helmik.

Tässä projektissa tuli suunnitella ja toteuttaa haluamallaan 3D-mallinnus- sekä rendausohjelmistoilla merikonttikonsepti. Projektin suhteen oli täysin vapaat kädet, miltä lopputulos tulee näyttämään. Vaatimuksena oli aukottaa ja muokata merikonttia sekä lisätä kerroksia, konttien määrää, katoksia, portaita jne.

Lopuksi työ vaadittiin sijoittamaan olemassa olevaan kotipaikkakunnalla olevaan kohteeseen, joko valokuvaan upottaen tai muokaten ympäristöä lähelle olemassa olevaa kyseessä olevaa sijaintia.


Sain ideaksi lähteä työstämään B&B MANTTELI konseptia omien reppureissujeni innostamana ja päädyin suunnittelemaan konseptiani Kuopion Pölhön laavun läheisyyteen. Tämä ko. merikonttikonsepti on pääasiassa suunniteltu Suomen vesistöjen elävöittämiseksi osana veneilijöiden, mutta myös pitkän matkan autoilijoille väliaikaiseksi majoitus-/ levähdys- ja ruokailupaikaksi.


Koska tällä kurssilla oli kyseessä vain konsepti, ei tässä projektissa vaadittu julkisivukuvien sekä värillisten pohjapiirustuksia enempää tarkempia teknisiä piirustuksia.

Teknisten piirustusten osalta taitojani näkee lisää aiemmissa referenssipostauksissa.


Visualisointikuvat videoesittelyn muodossa:



36 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page